Gratis SEO

Uppdatering: Nu är alla platserna slut och de flesta sessioner genomförda. Vi har haft väldigt roligt att träffa många av er därute och i en ideal värld skulle vi kunna göra det här en dag i veckan minst.

Det pågår just nu en något infekterad debatt i SEO Sverige mellan Search Integration och lite andra personer/företag. Det är både trist och intressant på samma gång men jag tänkte hålla mig utanför debatten i stort. Det finns dock en poäng i debatten som jag tänkte ta fasta på och som jag skrivit om på Disruptive.nu tidigare, den ibland bristande kunskapen hos köpare av seo och online marketing tjänster.

Jag och SearchMe jobbar som internkonsultbyrå åt ett gäng e-handlare med gemensam nämnare att de har eEquity som investerare. Vi har med andra ord inga ambitioner på att bli en sökbyrå som är ute på marknaden och konkurrerar med övriga bolag.

Det vi skulle vilja göra nu är att bjuda 10st företag på 3 timmar rådgivning inom online marketing och konvertering. Ni bestämmer vad ni vill ha hjälp med, vill ni ha en teknisk genomgång av er sajt, genomgång av vad ni kan göra i sociala medier, praktiska tips för att jobba med länkanskaffning som skalar, optimering av kundflöden på sajten, internationell seo etc (ingen Adwords rådgivning dock).

Tre timmar gratis rådgivning

Vi kör alltså 3 timmar, vid 10 tillfällen (ett företag åt gången) för att vi vill hjälpa till och bidra med någonting positivt för dig. Det är inte ett säljmöte och vi ställer inga som helst krav på motprestation från er sida. Vi vill helst träffas IRL för att få en bättre interaktion och vi sitter på Holländargatan 22 i Stockholm.

Vi föredrar om ni är ehandlare men det är inget krav för att få hjälp.

Skicka in ditt case till stefan  searchme.se och berätta lite om ditt företag av vad du främst söker för rådgivning.

Vänligen,

Stefan

PS. Lite kort om mig, jobbat i internetbranschen sedan 1998 och jobbat med sök de senaste sju åren och bland annat jobbat med TestFreaks som jag tog från 0 till 6 miljoner organiska besökare i månaden på 30 marknader. 

8 thoughts on “Gratis SEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>